Skip to main content

Een korte impressie van ons aanbod

Incentive

Dubai, de perfecte bestemming voor een bedrijf werkzaam in de projectontwikkeling. Vanaf het moment dat de gasten in het vliegtuig stapten tot het moment dat ze weer landden op Schiphol heeft OXYGEN EVENTS het gehele verblijf georganiseerd. Het architectonische Louvre Museum, het hoogste gebouw van de wereld Burj Khalifa, The Frame, slapen in de woestijn in je eigen bedoeïnenkamp en een champagne sunset waren slechts enkele ingrediënten van een onvergetelijke reis.

Teambuilding

Beter samenwerken, communiceren en alle neuzen dezelfde kant op krijgen? Na de interne meeting is het tijd om samen aan de slag te gaan. Met het 3D Megavlieger bouwen komen veel processen aan het licht. Samen met de trainingsinstructeur wordt er op bepaalde momenten een terugkoppeling gegeven wat er gebeurt in het bouwproces van deze activiteit. De finale bestaat uit het gezamenlijk oplaten van de zelfgebouwde kite.

Belgische ardennen

Een exclusief kasteel in het hart van de Belgische Ardennen maakt dit verblijf wel heel speciaal. Een teambuilding programma met Expeditie Robinson zorgt voor de nodige teamspirit en competitie. Een cultureel bezoek aan wereldberoemde grotten maakt dit weekend helemaal af. Belgische gastronomie gecombineerd met avontuur en teamspirit staan garant voor een perfecte combinatie.

Eindejaarsdiner

Op bijzondere wijze het jaar afsluiten? Kies voor een informeel walking diner in een historisch fort en dans tot in de late uurtjes op de beats van de mobiele DJ.

Meeting

Vergaderen aan zee of in een oud pakhuis? Voor 10 of voor 150 personen? Binnenland of buitenland? OXYGEN EVENTS weet de speciale plekjes te vinden, zorgt voor de perfecte uitvoering en denkt aan de kleinste details.

Beurzenspel

Een 4 uur durend interactief theaterspektakel met als thema een niet alledaagse manier van zaken doen. Met behulp van acteurs, decor, licht en geluid wordt een hilarische parodie op de wereld van het grote geld gecreëerd, waarin de aanwezigen zelf de hoofdrol spelen.

KICK OFF

Tenerife is in de wintermaanden een ideale, zonnige bestemming op slechts een paar uur vliegen. Uitstekende hotels, heerlijk eten en verrassende activiteiten. Ontdek de prachtige natuur met een cabrio rally, beklim het laatste topje van de hoogste berg van Spanje en bereid met elkaar de enige echte paella.

Meer weten of heb je vragen?

Bel, mail of app ons:

(0)6 53 96 47 75
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OXYGEN EVENTS
+31 (0)6-53964775
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.