Skip to main content

O2

Organisatie van het event

Van een personeelsfeest op het strand tot een jubileumreis naar het buitenland. Jullie weten in grote lijnen wat jullie willen. Wij denken met jullie mee over de verdere invulling. Dat kan zijn over de locatie, de spreker, de catering, het feest of een teambuildingprogramma.

LAPLAND

De viering van een jubileum in Lapland is een spectaculaire reis met slapen in het ijshotel, rijden op sneeuwscooters en heel veel plezier tijdens het wandelen in de diepe sneeuw op sneeuwrackets.

Meer weten?
Bel, app of mail ons
(0)6 53 96 47 75
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KERSTDINER AMSTERDAM

Een sfeervol kerstdiner, herinneringen maken bij de Green Screen fotohoek en lekker dansen bij een knallende band. Alle 100 medewerkers van het pharmaceutische bedrijf waren het er over eens: “door een juiste combinatie van tijd, catering, locatie en entertainment was dit het beste kerstfeest ooit”.

PERSONEELSWEEKEND

Een weekend in het teken van stoere en ontspannen activiteiten: segway rijden, abseilen, wandelen over de evenwichtsbalk op 10 meter hoogte. Heerlijk dineren aan lange tafels en dansen tot in de late uurtjes met de beste DJ’s. Na een welverdiende nachtrust wordt het weekend ontspannen afgesloten met een heerlijke lunch op het strand.

"Onze events vragen een bepaalde flow en energie en OXYGEN EVENTS weet ons al 15 jaar op de juiste wijze te raken."

Tina Visser, Teva Europe

OXYGEN EVENTS
+31 (0)6-53964775
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.